GLASMÄSTERI fönsterrenovering

Välkommen in till oss på Bollnäs Glas och berätta vad Ni behöver hjälp med och utifrån Era behov, idéer och önskemål tar vi fram de allra bästa lösningarna för just er.

Kom ihåg att det ofta är onödigt att byta hela fönster. Renovera fönsterbågarna istället och sätt in modernt isolerglas.Ett miljövänligare alternativ! Ta en titt på vår film nedan så får du veta mer samt se hur arbetet går till.

Vad kan du göra när du har fått en krossad ruta eller när ett fönster har blåst sönder? 


Här är några saker att tänka på vid krossad eller skadad ruta:

  • Städa försiktigt bort glassplitter.
  • Försök täcka skadan. Om du inte har tillgång till plast kan till exempel en filt fungera som tillfällig täckning.
  • Kom in med det skadade fönstret till oss.

Eller ring oss så kommer vi ut och hämtar ditt fönster samt täcker och grovstädar om behov finns. Vid brådskande fall, kvällar och helger, ring oss så kopplas du till jouren.

Fönsterrenovering

Vi bygger om och renoverar dina befintliga fönster till nästan nyskick se film
Montering av isolerglaskassetter i befintlig båge, spar både el, tid och pengar ett miljövänligt alternativ som även bevarar utseendet på fasaden. Kittning, montering av energiglas, slipning och målning.

Fönsterrenovering före och efter:

Glasreparationer

Har ditt fönster blåst sönder? Vi hjälper dig, Vi hämtar din sönderslagna fönsterbåge och täcker för öppningen tills fönstret är lagat. Eller om ni själva kommer in med fönsterbågen så lagar vi det under dagen. Vid behov efter stängning så har vi telefon kopplad till jour.

Inredningsglas

Vi har måttanpassade inredningsglas för kök, badrum och möbler, ta med mått, skiss och bilder till oss eller så kommer vi ut och mäter och ger tips och idéer.
Även glasgolv och tak går att beställa. Gratis offert

Inramning

Inramning av tavlor, kom in och se vårt utbud av ramprover.

Solskydd

Vi säljer måttanpassade solskydd så som persienner, markiser, lamellgardiner, rullgardiner och solskydds film. Vi är återförsäljare åt Draper, Hestra och Hasta mfl.

Restaurering av antika fönster

Vi har möjlighet att montera gamla antika glas och kitta med linoljekitt. Slipning, målning med linoljefärg och inoljning av trä med linolja som på gammalt vis.

Isolerglas

Spara Energi.

Takfönster & Takkupor

Vi bygger och monterar takfönster och takkupor av olika modeller vi gör även reparationer av portar och dörrar. Även växthus, glastak, glasgolv mm

Glasräcken

Fina måttanpassade glas räcken för in och utvändig montering till din trapp eller solterrass mm.

ROT-avdrag reducerar arbetskostnaden!

Tack vare skatteavdraget ROT kan du minska arbetskostnaden på ett glasarbete i din bostad eller fritidsbostad.
Läs mer om ROT-avdraget hos Skatteverket eller fråga oss.